Usine
08-120 51 336

Boka bord

La Perla Södermalm

 

LA PERLA SÖDERMALM | Södermalmsallén 36, 118 28 STOCKHOLM | 08 12051 336 | sodermalm@laperla-ingrosso.com

ANTIPASTO
BURRATA IN BIANCO
300 gram pinfärsk burrata toppad med olivolja och flingsalt i kombination med rödvinsmarinerade syltlökar och crostini. Pris per person, minimum 2 pers.
185:-
CARPACCIO DI CARCIOFI
Vegetarisk carpaccio på kronärtskocka med ruccola, avokado och hyvlad parmesan.
175:-
TARTARE DI TONNO
Röd tonfisktartar med mogen mango, rödlök, avokado och en touch av tryffel.
225:-
CARPACCIO DI MANZO
Traditionell carpaccio på oxfilé toppad med La Perlas sås.
225:-
BREASOLA TARTUFATA
Breasola di Chianina med ruccola och tryffelolja. Toppas med vår ljuvliga burrata.
215:-
AVANTGARDE
Åsas berömda svampsoppa som serveras med mortadella, friterad zucchini, crostini, rödvinsmarinerade syltlökar och krämig tryffelricotta. Pris per person, minimum 2 pers.
185:-
TRIO FANTASTICO
Italienska köttbullar med smak av fänkål i långkok tomatsås som toppas med pecorinoost, friterade blomkålsbollar samt en krämig spenatgratäng som toppas med coppa och provolone. Pris per person, minimum 2 pers.
185:-
AFFETATI DI SALUMI MISTI
La Perlas charkbricka med utvalda italienska charkuterier som serveras tillsammans med kronärtskockskräm, oliver och provolone piccante. Pris per person, minimum 2 pers
205:-
PESCE
DOLCE VITA
Krämig risotto med kokt avorioris, scampi, grön sparris, vitlök, parmesan, champagne, en touch av tryffel och grädde. Toppad med parmesan.
305:-
MARINA PICCOLA
Smörstekt torsk med en krämig skaldjurssås, grön sparris och dillkastad potatis. Toppad med forellrom.
325:-
CARNE
MARTINA FRANCA
200 gram hängmörad oxfilé som serveras rosastekt med italiensk parmesandoftande potatisgratäng, sparris, smörstekta champinjoner och tryffelrödvinssås.
425:-
PASTA
ARRABIATA AL MODO MIO
Penne pasta med körsbärstomater, vitlök, peperoncini och olivolja som toppas med vår krämiga burrata.
245:-
AROMA DI LIMONE
Pappardelle med fjärilsskuren scampi, kronärtskocka, körsbärstomater, vitlök och peperoncini. Reduceras i vitt vin med citron och grädde samt toppas med parmesan.
275:-
SCAMPI ALLA EMILIO
Linguine med scampi som vi fräser i vitt vin, körsbärstomater, peperoncini, vitlök och färsk persilja. Toppas med tigerräkor.
285:-
SAPORE DI ZAFFERANO
Penne pasta med fjärilsskuren scampi och zucchini som frästs i olivolja med vitlök och peperoncini. Reduceras i vitt vin med grädde och generöst med saffran.
285:-
TRAMITE DELLA BOCCA
Pappardelle med salsiccia fräst i marsalavin, vitlök, peperoncini, körsbärstomat, ´nduja, friterad aubergine och cacio ricotta.
265:-
BOSCONERO
Penne pasta med marinerad oxfilé, champinjoner och peperoncini som flamberas i cognac, marsalavin, grädde, parmesan, tryffelkräm och basilika.
305:-
RAVIOLI
RAVIOLI CON TARTUFO E RICOTTA
Vegetarisk ravioli fylld med tryffelricotta och vitlök. Serveras med en sås gjord på fyra olika ostar och toppas med parmesan.
285:-
PIZZA
PIZZETA
Tunn pizzadeg som toppas med hemgjord långkokt tomatsås, färska champinjoner, coppa, mozzarella och basilika. Garneras med ruccola och peperonciniolja.
175:-
INSALATA
INSALATA DI SCAMPI
En fräsch sallad med vitlöksfrästa tigerräkor, ruccola, avocado, körsbärstomater, kronärtskocka, peperoncini, permesancreme och hyvlad parmesan.
235:-
DOLCE
PETOLE
Italiens svar på doughnuts. Serveras med vaniljmascarponecreme, honung och bär.
155:-
GELATO CON 3 SAPORE
155:-
PANNA COTTA DE VANIGLIA
Varsamt kokt grädde med äkta vanilj. Serveras med en variation på bär.
130:-
MOUSSE DI CIOCCOLATE
En mörk och en ljus chokladmousse med toner av Baileys. Avnjuts bäst tillsammans. Toppad med hallon.
145:-
TIRAMISU
En ljuvlig tiramisu gjord från grunden enligt Emilios mammas recept.
145:-
BOMBA AL CIOCCOLATO
Chokladfondant med en underbar, smältande kärna som serveras tillsammans med saltad dulce de leche, äkta vanlijglass, mandlar och bär.
175:-
CARPACCIO DI PINA
Lövtunna skivor av ananas som flamberas i Amaretto och serveras med pistageglass.
175:-
GRAN FINALE
Choklarmousse, tiramisu och vaniljpannacotta. Pris per person, minimum 2 pers.
185:-

VILLKOR

BOKNINGSBEKRÄFTELSE.

Var supernoga med din mailadress när du bokar så att bekräftelsen kommer fram till dig. Vi kan lösa det efteråt men det tar lite extra tid, både för dig och för oss.

 

OM OCH AVBOKNING.

Använd länken du fick i din bekräftelse för avbokning fram till 24 timmar innan ankomst. Vid plötslig sjukdom kan du korrigera antalet eller omboka till och med 12:00 samma dag skriftligen via mail:

sodermalm@laperla-ingrosso.com

Vid senare avbokning eller utebliven ankomst debiteras avbokningsavgift.

Separata avbokningsvillkor tillämpas vid bokning av större sällskap samt nyårsafton och alla hjärtans dag.

 
 

SÄLLSKAP MED 9 ELLER FLER PERSONER.

Vänligen kontakta oss på sodermalm@laperla-ingrosso.com för att boka bord för sällskap över 9 personer.

Bokning av flera bord för samma sällskap undanbedes då vi inte kan garantera att ni sitter bredvid varandra och kommer således att få separat service. Sällskap över 9 personer beställer alltid från La Perlas Sällskapsmeny med reservation för allergier. 

För sällskap över 14 personer erbjuder vi möjlighet att boka chambre separée mot extra kostnad.

SUPERIORE.

Det här bordet bokar du om ni är 7-8 personer. Lite snyggare men utöver det är allt detsamma som övriga bord. Helt utan extra kostnad.

 

 

DRESSCODE.

Välklätt.

 

 

BARN.

Minimum ålder för att boka bord hos La Perla är 18 år. Gäster under 18 år är välkomna med vuxet sällskap. Barn under 13 år är välkomna med ankomst 17:30 eller tidigare i vuxet sällskap. Barnvagnar kan placeras utanför men på eget ansvar. Barnstol tillhandahålls i mån av tillgång. Barnstol går inte att förboka eller garantera på grund av begränsat antal.

 

 

HUND.

Hos oss får du gärna ta med din lilla vovve. Hunden ska ligga i sin väska och inte störa övriga gäster.

 

 

SPECIALKOST.

Nästan all pasta går att få glutenfri. Vi anpassar din mat i största möjliga mån utifrån föranmäld allergi och specialkost men reserverar oss för spårämnen.

Usine
Kontakt
  • TELEFON 08 120 51 336
    Se telefontid nedan.
    Avvikande svarstider förekommer kring lov och röda dagar. Övriga tider hänvisas till mail.


    BISTRO 38 / CAFÉ
    info@usine.se
    Vi besvarar ditt samtal under restaurangens ordinarie öppettider. 


    KONFERENS
    conference@usine.se 
    Vi besvarar ditt samtal vardagar 08:00-16:00. 


    FEST
    event@usine.se 
    Vi besvarar ditt samtal vardagar 08:00-16:00. 

Hitta hit
  • T-bana Medborgarplatsen
    Pendel Stockholm Södra


    BISTRO 38
    Södermalmsallén 38
    118 28 Stockholm


    KONFERENS
    Västgötagatan 2
    118 28 Stockholm


    LA PERLA SÖDERMALM
    Södermalmsallén 36
    118 28 Stockholm


    CAFÉ 
    Södermalmsallén 36
    118 28 Stockholm


    FESTVÅNING
    Södermalmsallén 36
    118 28 Stockholm

Öppettider
Usine Café

MÅN-FRE
07:30 - 16:00


LÖR-SÖN
Stängt

La Perla

TIS-TORS
17:00 - 23:00


FREDAGAR
16:00 - 00:00


LÖRDAGAR
12:00 - 00:00


SÖNDAGAR
16:00 - 23:00


MÅNDAGAR
Stängt

Bistro38

LUNCH


MÅN - FRE
11:30 - 14:00

MIDDAG


MÅN - TORS
KÖKET 17:00 - 22:00
BAREN 17:00-23:00


FREDAGAR
KÖKET 17:00 - 23:00
BAREN 16:00 - 01:00


LÖRDAGAR
KÖKET 16:00-23.00
BAREN 16:00 - 01:00


SÖNDAGAR
Stängt 

Medlemmar i Svenska Möten
Vår konferens är medlemmar i Svenska möten. Vi uppfyller kvalitetskraven från Svenska möten som garanterar en väl utrustad anläggning med hög servicenivå. Läs mer
Svanenmärkt konferens
Vår konferens är Svanenmärkt vilket innebär att vi, våra produkter och underleverantörer uppfyller licenskraven från Miljömärkning Sverige vad gäller ekologiska produkter och råvaror, hållbarhet och hälsa. Läs mer