Boka bord

Konferens

 

RUM FÖR ALLA MÖTEN

Med nyrenoverade ytor, modern teknik, snabbt trådlöst nätverk och service i toppklass centralt på Södermalm levererar vi en konferensupplevelse som aldrig förr!

Efter en lång tid hemifrån är det dags att slå kloka huvuden ihop, utbyta tankar och inspireras av varandra. I Usines konferenslokaler har ni möjlighet att anpassa möbleringen efter önskemål, stora luftiga ytor med god ventilation och helhetslösningar med måltider i våra egna restauranger. Med närhet till bussar, tunnelbana, pendeltåg, taxi och parkeringshus är det enkelt för era deltagare att ta sig till och från lokalen.

Här finns allt ni behöver för ett lyckat möte.

Vad ingår när ni bokar konferens på Usine?

Ljudisolerade lokaler med bra ventilation, mörkläggning och flexibel möblering. Snabb, trådlös uppkoppling och anslutning till projektor eller TV skärm med whiteboardfunktion. Frukt och tillgång till vatten och kaffe. Blädderblock, pennor och block samt garderob och toaletter i anslutning till lokalen. Loungeytor och restauranger finns att tillgå och servicepersonal finns på plats under hela besöket. Vi anpassar oss efter FHM:s rekommendationer.

Pris ex. moms

8-30 personer

Lokalhyra halvdag 08:00-12:00, 4000 kr

Lokalhyra halvdag 13:00-17:00, 4000 kr

Lokalhyra heldag 08:00-17:00, 7200 kr

 

30-70 personer

Lokalhyra halvdag 08:00-12:00, 5000 kr

Lokalhyra halvdag 13:00-17:00, 5000 kr

Lokalhyra heldag 08:00-17:00, 8200 kr

 

70-140 personer

Lokalhyra halvdag 08:00-12:00, 8500 kr

Lokalhyra halvdag 13:00-17:00, 8500 kr

Lokalhyra heldag 08:00-17:00, 15 000 kr

 

Grupprum från 2000 kr

 

KONFERENSPAKET

Halvdag:      1 st fika och dagens lunch 220 kr per person
Heldag:        2 st fika och dagens lunch 295 kr per person

 

Lunchbord reserveras 11.00, 11.30, 13.00 eller 13.30 vid konferens.

 

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar.

25% moms tillkommer.

 

Vill ni skräddarsy en konferens efter era önskemål är ni välkomna att kontakta oss på info@usine.se för offert!

KICKOFF? LÄGG TILL AKTIVITET OCH MIDDAG! PRIS EX.MOMS

Ta julfesten till en helt ny nivå! X-mas Game bjuder på en rolig utmaning i form av ett quiz med jultema.

Med hjälp av surfplattor och 3-5 lagkamrater spelas
spelet i två heat, med en kort paus. I varje heat får lagen väl- ja mellan 5 olika kategorier som har koppling till julen. De kommer inte hinna spela samtliga kategorier så det gäller att välja med omsorg. Oavsett om man väljer mat & dryck, historia eller myter så gäller det att samla så mycket poäng som möjligt under den utsatta perioden.

30 minuter
Startavgift 2.500 kr 
Pris per person 250 kr

 

Att bygga ett pepparkakshus är kanske inte så svårt, men att göra det utifrån ett tema blir genast mer av en utmaning. Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet försöker vi skapa verk som överträffar allas förväntningar.

Indelade i lag och med samma förutsättningar tävlar ni mot varandra. En enväldig domare bedömer då lagens byggen utifrån det kreativa skapandet med glädjen och humor som viktiga inslag. Ett vinnande lag koras och belönas med ära och guldmedaljer. Att dekorera med marsipanfigurer är en del av uppgiften.

1,5 timme
Startavgift 4.500 kr 
Pris per person 295 kr

 

Mingle Game låter deltagarna interagera med varandra på ett roligt sätt. I lag om fem tävlar deltagarna i ett antal korta och roliga aktiviteter, samtidigt som de interagerar med andra lag. Målet är att samla poäng och vinna genom att arbeta bra tillsammans och träffa nya människor.

Varje lag blir tilldelade en surfplatta som driver spelet framåt. De flesta uppdragen kan lösas med hjälp av surf- plattan, som också håller koll på poängen samt laddar upp bilder som tagits live. Spelet körs oftast inomhus, under 30- 40 minuter. Lär känna ditt lag, samtidigt som du samarbetar med andra lag och lär känna dem.

30-40 minuter, Minimum 50 personer
Pris per person 195 kr

 

The Challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och går ut på att lösa uppdrag med stor variation. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar.

Det finns fler uppdrag än ni kommer hinna med, så se till att välje de uppdrag som gynnar ert lags färdigheter mest. Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som blir lagets verktyg. När startskottet ljuder är det dags att lägga upp

en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på. Det lag som oftast står som vinnare
i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra.

1,5 timme, Minimum 12 personer
Startavgift 4.500 kr 
Pris per person 495 kr

 

En grupp hackare har lyckats bryta sig in i dina servrar och lagt beslag på företagets datafiler. De hotar att radera filerna inom 60 minuter. Men hackarna bryr sig inte om pengar, deras fokus är på något mer filosofiskt. Om du och ditt lag visar er värdiga, kanske de kan låta bli att radera allt.

Escape Game är ett interaktivt och intuitivt verklighetsbaserat spel. Kollegorna har 60 minuter på sig att lösa kluriga pussel och frågor för att lyckas ta sig ur rummet, som är virtuellt.

Spelas i grupper om 3-6 deltagare tillsammans med surfplattor och övrig rekvisita. Lagen får hela tiden nya uppdrag som alla varierar i svårhetsgrad, som kan lösas i följd eller parallellt. Ju längre gruppen kommer ju fler pussel behöver gruppen knäcka.

1,5 timme
Startavgift 3.000 kr 
Pris per person 495 kr

 

Med surfplattor och rekvisita som hjälpmedel får ni själva skapa en kortfilm eller företagets nya reklamfilm.

Ni delas in i grupper om 5-8 personer. Manus, rollbesättning och kameraarbete sköts av gruppen. Ni får tillgång till kläder och rekvisita. När filminspelningen är avslutad återstår redigering och ljudsättning innan det är dags för premiärvisning.

Ett bra sätt att lära känna dina kollegor. Garanterat minnesvärt och fruktansvärt roligt.

2 timmar
Startavgift 5.000 kr 
Pris per person 395 kr

 

Smaken som vi uppfattar beror till stor del på våra luktintryck. Smak och doft hör alltå ihop. De samarbetar och förstärker varandra på ett sätt som man ofta inte tänker på.

Smakduellen är en lagtävling där ni ställs på prov i både smak och doft. Ni ska försöka urskilja med hjälp av båda sinnena eller bara det ena. Vid vissa moment försvårar vi det ytterligare genom att ta tillfälligt ta bort synförmågan.

1 timme
Startavgift 4.000 kr 
Pris per person 295 kr

 

Bokningsförfrågan

Använd formuläret nedan för att göra en bokningsförfrågan.
Namn
Företag
E-post
Telefon
Önskat datum
Antal personer
Övriga kommentarer
Usine
Hitta hit
  • Södermalmsallén 36-38
  • 118 28 Stockholm
  • T-bana Medborgarplatsen
Öppettider
Usine Café
MÅN-TOR
07:30 - 17:00

FREDAG
07:30 - 16:00
La Perla
MÅN-TOR
17:00 - sent
FRE-SÖN
12:00 - sent

Bistro 38
LUNCH
MÅN - FRE
11:00 - 14:00

MIDDAG OCH BAR
MÅN - LÖR
17:00 - sent