Södermalm
Kungsholmen

Boka bord

Ile Roi

Fleminggatan 7
Klassiska maträtter med innovativa smårätter. Usine på Kungsholmen. Boka nu

Frukost från 07:00-10:00

Varje vardag dukar vi upp vår frukost på ILE ROI. Vi serverar en innovativ frukostbuffé tillsammans med bröd från vårt hembageri Fridas Bakverk. Man kan även beställa varma rätter som tillagas à la minute. Har du bråttom finns fräscha smörgåsar, yoghurt med egentillverkad granola, kaffe och färskpressad juice som take away!

Usine på Kungens ö

Välkommen!

Mitt i Stockholms puls slår vi upp dörrarna för vårat senaste projekt. Ile Roi kommer att speglas av den befintliga verksamheten USINE 36-38 på Södermalm. Målet är att utveckla det vi har på Södermalm och föra det vidare till en ny stadsdel.

Ile Roi kommer ha öppet från frukost till sen kväll. Vi kommer servera frukost, lunch alla vardagar och middag tisdag till och med lördag i vår restaurang som har runt 60 sittplatser. Vi erbjuder även catering och kommer jobba mycket med våra Take away-produkter som man smidigt kan gå in och köpa över disk eller förbeställa.

 

Boka bord

Usine Ile Roi
 24 
th
 
11:00 - 14:30
17:00 - 23:00

Menyn

Maten kommer i grunden från det franska köket precis som på USINE 36- 38. Vi kommer däremot jobba med en twist på Ile Roi. Klassiska maträtter beblandas med innovativa smårätter med klassiska smaker. Menyn kommer anpassas ofta för att följa trender och säsong.

 

Baren

Under kvällarna håller vi även baren öppen för alla som vill dricka en Pilsner Urquell Tankovna, ett glas vin som vår sommelier rekommenderar eller en förstklassig cocktail gjord av våra ambitiösa bartenders.

Usine Ile Roi
Restauranger
Hitta hit
  • Fleminggatan 7
  • 112 26 Stockholm
  • Kungsholmen
Usine öppettider
Mån
Tis-Ons
Tor-Fre
Lör
7:00-14:30
7:00 - (23)
7:00 -sent
17-sent