Boka bord

Festvåning

 

VI HAR LOKALEN FÖR DIG!

 

Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, privat middag, studentmottagning, firmafest, julbord, kick off, bröllopsfest, möhippa, svensexa, produktlansering, premiärvisning, book release, spelning eller ett enkelt mingel så har vi lokalen för dig!

 

Våra festlokaler hittar ni på markplan med närhet till tunnelbana, pendeltåg, buss, taxi och parkeringshus så att gästerna med enkelhet kan ta sig till och från eventet.

 

Lokalerna är ljusa och öppna med en modern, industriell och stilren inredning som bland annat vunnit pris för bästa inredning av World Interiors News 2015.

 

Lokalerna rymmer upp till 100 sittande gäster och 150 stående gäster. Då Usine har tre enheter på samma adress inom koncernen har ni även möjlighet att abonnera flera rum för ännu större sällskap!

 

Våra enheter håller öppet till 01:00 med möjlighet till förlängning till 02:00 och Usine tillhandahåller med bar- och serveringspersonal, städning och vid behov vakter för att er kväll ska flyta på obehindrat.

 

Med eget kök på plats får ni alltid maten caterad direkt från oss. Vi kan erbjuda er färdiga menyer eller hjälpa er att skräddarsy en servering som passar ert tema eller er budget. 
Vi erbjuder flexibla dryckeslösningar och ni har alltid tillgång till en privat bar i lokalen.

 

I lokalhyran ingår högtalarsystem där ni med enkelhet kan spela egen musik under hela kvällen. Vill ni slå på stora trumman så hjälper vi er att hyra in scen, discobelysning, extra bas eller DJ från våra sammarbetspartners för att toppa upp dansgolvet!

 

Ni är varmt välkomna att dekorerar lokalen efter era egna preferenser och vi ser till att anpassa möbleringen och dukningen efter antal och typ av arrangemang.

 

Ni förtjänar det bästa och vi gör alltid vårt yttersta för att ni ska få snabb service, smidig planering, en tydlig prisplan samt - viktigast av allt - en oförglömlig kväll!

Varmt välkomna till Usine festvåning!

Bokningsförfrågan

Använd formuläret nedan för att göra en bokningsförfrågan.
Namn*
Företag
E-post*
Telefon
Önskat datum
Antal personer
Övriga kommentarer

CAFÉ

Max 150 pers
 
Yta
185 kvm
Middag:
Sittande
100
Stående
150
Boka

Envy

Max 150 pers
 
Yta
185 kvm
Middag:
Sittande
90
Stående
150
Incl. Shuffleboards
Boka
Usine
Hitta hit
  • Södermalmsallén 36-38
  • 118 28 Stockholm
  • T-bana Medborgarplatsen
Öppettider
Usine Café
Sommarstängt, öppnar igen 23 augusti.
La Perla
Från den 5 DEC
MIDDAG
MÅNDAG-TORSDAG
16:00-22:00
FREDAG - SÖNDAG
12:00-22:00

Bistro 38
LUNCH

MÅN-FRE
Sommarstängt,
ÖPPNAR ÅTER 23/8
11:00 – 14:00

MIDDAG OCH BAR
TIS - LÖR
16:00 – sent