Södermalm
Kungsholmen

Boka bord

Ile Roi

Fleminggatan 7
Klassiska maträtter med innovativa smårätter. Usine på Kungsholmen. Boka nu

SOMMARTIDER HEJ, HEJ!

Har du några funderingar? Maila oss på ileroi@usine.se
SOMMARTIDER HEJ, HEJ!

 ILE ROI AFTER WORK

TISDAG - TORSDAG 17:00 - 19:00

FÄRSKÖL FRÅN PILSNER URQUELL 45:-

 

 

FANCY FRIDAY

FREDAGAR 16:00 - 19:00

OSTRON 15:- ST
BUBBEL 75:- GLAS

 

USINE PÅ KUNGENS Ö

Kungsbron är artären som leder till Stockholms hjärta. Där, mitt i pulsen har vi slagit upp dörrarna för vårat senaste projekt. Usine Ile Roi är dottern till succérestaurangen USINE 36-38 på Södermalm vilket reflekteras både i maten och utformningen av lokalen. Ile Roi har runt 70 sittplatser samt uteservering och är en familjär pärla med stort fokus på kvalité och service.

Ile Roi serverar frukost och lunch vardagar samt middag tisdag t.o.m lördag. 
Tisdag-fredag har vi after work med förmånliga priser på dryck och goda tilltugg.

Vi har även ett generöst utbud av take away som ni kan köpa varmt över disken eller ta del av i våran take away kyl med mellanmål, dryck, färsk frukt, matlådor du kan värma hemma och färdiga sallader.

Ska du anordna ett möte eller evenemang har vi catering med leverans och för upphämtning som passar alla tillställningar.

Boka bord

Menyn

På Ile Roi serverar vi det bästa från det franska köket.

Menyn anpassas efter trender och säsong och vi jobbar alltid med fräscha råvaror av hög kvalité. Våra ambitiösa kockar komponerar menyn med stor omsorg och eftertanke och lagar självklart maten från grunden.

Just nu serveras vår sommarmeny med smakrika och spännande förrätter. På varmrätter hittar ni fisk och skaldjur, fräscha primörer och kvalitativt kött.
För alla som uppskattar god, vegetarisk mat serverar vi fantastiskt goda vegetariska rätter. Prova till exempel våra Chèvre chaud!

Se hela menyn och boka bord under Middag.

Baren

Under kvällarna är baren öppen för alla som vill dricka ett glas vin som vår kunniga hovmästare rekommenderar eller en förstklassig cocktail gjord av vår innovativa bartender.

Vi lagrar även den populära färskölen från Pilsner Urquell Tankovna i lokalen som serveras direkt från tankarna du ser i entrén, genom tapparna i baren.

Ölen levereras nybryggd från Plzen, Tjeckien inom 24 timmar till Usine Ile Roi på Kungsholmen. Ölen byts ut med en veckas mellanrum vilket garanterar färskheten och du kan alltid se vilket datum ölen fylldes på i baren.

Välj mellan tre upphällningar med olika syresättningar och olika mängd skumkrona för en sötare eller fylligare upplevelse.

Usine Ile Roi
Restauranger
Hitta hit
  • Fleminggatan 7
  • 112 26 Stockholm
  • Kungsholmen
Usine öppettider
Mån - Ons
Tors - Fre
Lör
Sön
7 - 23*
7 - Sent
17 - Sent
Stängt